Slideshow 2


Onko teillä kesäsuunnitelmat jo tehtynä?

Rakastan kesäloman suunnittelua. Kalenterin pitää olla mahdollisimman väljä kesällä, mutta sinne on ihanaa merkitä kesän tulevia juhlia, reissuja ja muita kohokohtia.

Lähes jokaiseen kesään on mahtunut kaupunkiloma Köpiksessä tai muussa kivassa kesäkaupungissa Suomen rajojen ulkopuolella. Ulkomaille kaupunkilomalle ei nyt tänä(kään) kesänä suunnata.

Heti kesän alussa meillä olisi kahden ihanan ystäväpariskunnan häät. Se on harvinaista herkkua jo senkin vuoksi, että edellisistä häistä on kulunut pitkä aika. Meidän ystäväpiiristä muutenkin harvempi on mennyt naimisiin.

Häät ovat kesän ihanin juhla! Normaalistihan olisin tässä vaiheessa jo asettanut juhlavaatteet kauniisti valmiiksi odottamaan ja sovitellut useita kertoja. En ole kuitenkaan uskaltanut suunnitella ihan niin pitkälle, kun täällä Uudellamaalla tilanne nyt on vielä vähän epävarma. 

Kesälomalla yleisesti kaikkein parasta on se, että voi aamulla fiilistellä, millaista ohjelmaa päivään haluaa keksiä ja kuunnella lasten toiveita. 

Rantapäivät ovat ihan yksi meidän suosikeista ja niitä pitää olla paljon kesässä. Kysyin tänään tytöiltä, mitä heillä olisi toiveissa tehdä kesällä. D toivoi eniten koko perheen mökkilomaa ja A odottaa kotieläintiloilla vierailuja. 

Onneksi lasten toiveet ovat sellaiset, jotka on helppo toteuttaa. Molemmat tytöt pääsevät myös sovittuina lomapäivinä maalle isovanhemman luokse. 

Meidän kesäsuunnitelmat TOP 5 

1. Pihan rakentaminen loppuun ja uusi lasiterassi

2. Kesämökin vuokraus 

3. Pienet kesäjuhlat heinäkuussa pihan valmistumisen ja omien 35v. synttäreiden kunniaksi 

4. Jotain speciaalia meidän hääpäivään ihan kaksin

5. Jokainen aurinkoinen päivä on jätskipäivä!


Kesämökin kohdalla me käydään pohdintaa siitä, kuinka pitkä matka ollaan valmiita matkustamaan autossa tällä porukalla. Takapenkin nahistelu ei houkuttele eli matkan tulisi olla kohtuullinen. 

Mökin vuokraamisen kanssa mietin sitäkin, olisikohan kuitenkin viikonloppu ihan riittävä meille. Toisaalta kokonaiseen viikkoon mahtuisi varmemmin aurinkoisia päiviä. 

Vaikka kesälomaan liittyykin pieniä epävarmuuksia, tulee tästä kesästä hyvä, sellainen meidän näköinen kesä. Luotan siihen ja innolla odotan!

Onko teidän kesäsuunnitelmat lyöty jo lukkoon?

Kommentit

  1. Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta! Ihana blogi sulla!💛

    Aurinkoista toukokuuta!

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit